Home Spiritueel coachen

postheadericon Energetisch coachen

 

Naast de reguliere gezins-en kindcoaching bied ik ook energetische therapie aan.

Soms is er net iets anders nodig om de bekende patronen te doorbreken. Tijdens deze consulten kunnen dezelfde hulpvragen ingebracht worden. De hulpvragen die verwoord zijn onder de knop ' wanneer hulp zoeken'. Het verschil is dat ik hierbij mijn helderbegaafdheden (helderziendheid en helderwetendheid) toepas om aanvullende inzichten te geven in de hulpvraag.

Deze vorm van coaching pas ik vooral toe bij ouders en kinderen die hoogsensitief/ helder begaafd zijn.

De vorm van energetisch coachen welke ik gebruik is het magnetiseren.

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is een vorm van alternatieve geneeswijze. Magnetiseren is het overdragen van kosmische energie d.m.v. handoplegging op mensen, dieren, bomen en planten.

Als mens heb je meerdere lichamen dan alleen je fysieke lichaam. Deze meerdere lichamen zijn voor de meeste mensen onzichtbaar. Vooral in deze onzichtbare lichamen bevinden zich overtuigingen, waarden en normen, herinneringen en emoties. Door de jaren heen gebeurt er het nodige in een mensenleven. Helaas ook ervaringen die blokkades kunnen opleveren. Blokkades zijn problemen die zich voordoen waar de mens op dat moment geen raad mee weet. Zij worden weggestopt en niet verwerkt. Wanneer dit proces voortduurt in het onzichtbare lichaam wordt het lichaam uiteindelijk ziek. De uiting van klachten vindt plaats in het fysieke lichaam.

Ziek worden is een signaal om hulp. Daarbij kan ik u helpen d.m.v. handoplegging. Ik heb het vermogen om bij u naar binnen te mogen kijken. Ik benoem wat ik zie. Je kunt het enigzins vergelijken met röntgenstralen. Wanneer de blokkades gevonden zijn en worden weggenomen begint het genezingsproces. De energiebanen in het lichaam beginnen te stromen.

Meestal zijn meerdere behandelingen gewenst. De blokkades zitten er vaak al jaren en het lichaam heeft tijd nodig om in evenwicht te komen. Het hele lichaam wordt behandeld, vandaar dat de behandeling ongeveer anderhalf uur duurt. We bespreken de behandeling en wat je verder mag verwachten. 

 

Ik heb mijn certificaten "Paranormale ontwikkeling" behaald bij Yvonne Baank. Zij is medium, paragnost en healer. Haar adres staat vermeld onder de knop inspiratie.

Sinds december 2015 ben ik Mediumschap & Trance Healing Therapeut. Deze heb ik behaald aan de Spiritule & Intuitieve Academie van Jaco Elken.